Connections se extinde

Connections se extinde

Bogdan Florea, fondator și CEO Connections

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2019

Compania Connections, specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development, având activități pe piața de digital transformation din România, cu birouri în Bulgaria și Serbia, și-a extins sediul într-un spațiu de 600 metri pătrați, în cadrul Iride Business Park din nordul Bucureștiului, unde își desfășoară activitatea departamentul de BPO (Business Process Outsourcing).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Costurile cu sediul și amenajarea au depășit 70.000 de euro, iar mutarea în sine a durat aproximativ 3 luni.

Facebook a eliminat în primul trimestru al anului aproximativ 2,2 miliarde de conturi false CITEȘTE ȘI Facebook a eliminat în primul trimestru al anului aproximativ 2,2 miliarde de conturi false

“Momentan suntem în discuții cu 2 mari jucători la nivel global pentru deschiderea unor noi centre de BPO în România și vizăm închirierea unui nou spațiu cu o suprafață de 2.500 metri pătrați în zona Dimitrie Pompeiu/Pipera”, a declarat Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections mai deține în România un sediu de 500 metri pătrați în centrul capitalei, unde se află departamentele de Software development, Operations, HR Admin, IT Support, Recrutare & Brand Development și Finance, dar și birouri de 300 metri pătrați în Sofia și Belgrad unde a optat pentru soluții de shared offices.  

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați și birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail.

Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
connections
iride business park