Counsel Group Frankfurt deschide o nouă linie de business în România

Counsel Group Frankfurt deschide o nouă linie de business în România

Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF

scris 19 nov 2020

Counsel Group Frankfurt, o organizație cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software, a ajuns la 100 de angajați, la finalul lunii octombrie, repartizați în birourile din București, Timișoara, Brasov și Iași.

Grupul de companii a încheiat 2019 cu afaceri de 2,8 milioane de euro, iar pentru anul 2020, Counsel Group Frankfurt estimează o creștere de 60-65% a cifrei de afaceri.

Apple va reduce comisionul pentru unii dintre dezvoltatori CITEȘTE ȘI Apple va reduce comisionul pentru unii dintre dezvoltatori

“Rezultatele înregistrate în acest timp nu fac decât să răsplătească eforturile depuse în vederea dezvoltării companiei conform obiectivelor asumate”, declară Alexandru Sgâncă, Country Manager CGF.

Organizația Counsel Group Frankfurt este prezentă pe piața din România prin cele 4 linii de business – Project and Service Delivery Management, Application Management Services, Application Operations Center și Enterprise Application Integration. Începând cu luna octombrie, organizația a decis să își extindă serviciile cu o nouă linie de business, în zona de Product Development și consultanță de tehnologie. “Focusul Counsel Group Technology va fi exclusiv în zona de Technology Advisory și avem deja în lucru primul proiect de product replacement”, susține Mircea-Victor Voiteanu, Managing Partner, CGF RO.

Pentru anul 2021, organizația vizează atât consolidarea biroului de la Iași prin atingerea unui număr de 100 de angajați până la finalul anului viitor, de la 30 de salariați în prezent, cât și extinderea portofoliului de clienți prin  proiecte noi. În acest sens Counsel Group Frankfurt își extinde prezența și în Emiratele Unite Arabe, prin stabilirea unui birou in Masdar City, Abu Dhabi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
counsel group frankfurt
software