Creatorii de conținut vor putea vinde conținutul exclusiv postat pe Instagram

Creatorii de conținut vor putea vinde conținutul exclusiv postat pe Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iul 2021

Instagram lucrează la o funcție de monetizare, prin care creatorii de conținut vor putea stabili un abonament lunar, pe baza căruia urmăritorii să poată accesa postările exclusive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Codul aplicației a scos la iveală - iar Instagram a confirmat deja - o viitoare funcție a platformei sociale, numită “Exclusive Stories”.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

“Exclusive Stories” pare a fi o formă de abonament lunar, pe care utilizatorii îl pot plăti pentru a accesa conținutul exclusiv, care nu este vizibil decât celor care plătesc. Numele sugerează că că acesta va fi disponibil în formatul Stories.

Când cei care nu plătesc ajung să vadă o astfel de postare, conținutul acesteia va fi ascuns, iar în locul lui va fi afișat un mesaj care explică faptul că doar plătitorii pot vedea acel Story.

Pentru conținutul disponibil doar contra cost va fi dezactivată și captura de ecran - ca utilizatorii să nu poată salva imaginea, pentru o partaja cu cei care nu plătesc.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Nu se cunoaște, deocamdată, care va fi procentul pe care Instagram îl va opri din veniturile generate astfel.

“Exclusive Stories” pare să fie o nouă funcție pe care produsele deținute de Facebook o copiază de la concurență, semănând izbitor de mult, ca principiu, cu noul abonament Twitter, Super Follows.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Conținutul exclusiv, disponibil pe bază de abonament, este doar una dintre variantele pe care Instagram le testează în prezent. Alături de altele, se mai remarcă o funcție care vizează NFT-urile (elemente digitale nefungibile), cu posibilitatea afișării acestora în pagina de profil de pe Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
stories
abonament