Dolce Sport, toate competițiile sportive într-o singură aplicație

Dolce Sport, toate competițiile sportive într-o singură aplicație
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 iul 2016

Pasionații de sport sunt cu adevărat răsfățați în era smartphone-urilor și a tabletelor, pe care o trăim.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nimeni nu poate ajunge să aprecieze mai mult avantajele actuale decât cei care erau destul de înaintați în vârstă înainte de 1989 pentru a-și aminti cum și când aveau noroc să vadă un meci la singurul post TV de pe vremea aceea. Televizorul cu lămpi, antena de cameră și imaginea alb-negru sunt povești de necrezut pentru tinerii de azi.

Revenim în prezent. Dolce Sport transmite tot ce contează din fotbal: Liga Campionilor și Europa League, cele mai importante campionate de pe bătrânul continent în frunte cu Spania și Anglia, plus, bineînțeles, campionatul românesc. Dar nu doar fotbal - Formula 1, rugby, tenis, basket, handbal și multe altele. Toate astea, în format HD.

Partea frumoasă este că pasionații de sport le pot urmări oriunde, nefiind legați de televizor. Prin intermediul aplicației mobile Dolce Sport, toate aceste competiții sunt literalmente la degetul lor.

Aplicația Dolce Sport funcționează pe 92% din tipurile de dispozitive mobile prezente pe piață, de la  telefoanele și tabletele cu Android, iOS și Windows Phone, la acces direct din browser, la adresa live.dolce-sport.ro.

Soluții smart office pentru companii smart CITEȘTE ȘI Soluții smart office pentru companii smart

La fel de notabil este și faptul că Dolce Sport este singura aplicație a unei televiziuni sportive din România disponibilă pentru smart TV-urile Samsung.

Atenția la detaliu se adaugă natural ofertei bogate de competiții sportive.

În primul rând, o aplicație de streaming de asemenea calibru este esențial să aibă la bază o logistică pe măsură. Serverele folosite pentru aplicație susțin simultan peste 80.000 de transmisiuni simultane.

De asemenea, fluxul video se reconfigurează în funcție de conexiunea pe care utilizatorul o folosește. Pe o conexiune rapidă va fi livrată cea mai înaltă setare de calitate, în timp ce pentru conexiunile slabe transmisiunile se vor adapta automat. Dacă nu s-ar proceda așa, cei conectați la o rețea lentă nu ar putea urmări un flux continuu.

O funcționalitate deosebit de utilă este setarea de remindere pentru anumite transmisiuni din programul TV sau, mai specific, pentru anumite echipe sau sportivi. Spre exemplu, un stelist va putea să-și creeze o alarmă pentru fi anunțat când urmează să înceapă meciurile echipei cu care ține. Iar un fan al lui Nadal poate configura aplicația să-l notifice când joacă acesta.

Dar aplicația Dolce Sport nu se limitează la transmisiunile directe. Aceasta include și o arhivă a transmisiunilor sportive anterioare unde utilizatorii pot găsi, organizate pe categorii, competiții pe care nu le-au văzut sau doresc să le vizioneze din nou.

Și, ca să fie o aplicație cu adevărat completă pentru toți pasionații de sport, există și o bogată secțiune de știri din toate domeniile sportive.

Toate versiunile aplicației Dolce Sport, de Android, iOS și Windows Phone sunt disponibile gratuit. Competițiile sportive pot fi vizionate pe bază de abonament. Acesta costă, în mod obișnuit, 6 euro plus TVA pe lună, însă în primele luni prețul este de 5 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
dolce sport
liga campionilor
europa league