Ecranul noilor Pixel 6 Pro pâlpâie incontrolabil

Ecranul noilor Pixel 6 Pro pâlpâie incontrolabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 nov 2021

Ca mai toate smartphone-urile Pixel lansate de Google în ultimii ani și noile Pixel 6 vin la pachet cu probleme tehnice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul flagship Google, Pixel 6 Pro, suferă de o problemă bizară. Dacă se apasă ușor butonul de power când ecranul este stins, acesta începe să pâlpâie.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Nu este una din clasicele probleme grave ale Pixel-urilor de până acum, care afectau în mod negativ experiența de utilizare, fiind o problemă vizibilă atunci când dispozitivul nu este folosit.

Însă, chiar și așa, este genul de problemă care ridică, din nou, semne de întrebare privind sistemul de verificare a calităților pus în funcțiune de divizia de hardware a Google.

Google a recunoscut existența acestei probleme într-una din paginile de suport dedicate noii serii de smartphone-uri și promite că o va rezolva printr-un update de software ce va fi lansat în decembrie.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Până atunci, Google sfătuiește utilizatorii să evite să atingă ușor butonul de power când ecranul este stins.

Gigantul american nu a oferit explicații privind cauza problemei, însă a ținut să sublinieze evidența, anume, că este o problemă de software.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 6 pro