Elian Solutions, parte a Bittnet Group, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 55% în primele 6 luni

Elian Solutions, parte a Bittnet Group, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 55% în primele 6 luni

Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions.

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 sep 2023

Elian Solutions, companie din domeniul dezvoltării și implementării soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central, local sau în Cloud - SaaS și parte a Bittnet Group, a înregistrat în primele 6 luni ale anului 2023 o creștere cu 55% a cifrei de afaceri, față de aceeași perioadă a anului precedent. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a avut o ascensiune importantă pe fiecare dintre cele 3 direcții specifice de business, respectiv vânzarea de licențe, unde s-a înregistrat o creștere de 81%, serviciile de implementare, care au crescut, de asemenea, cu un procent de 50% ca urmare a livrării de proiecte în mod susținut, și 22% pentru serviciile de suport, față de primele 6 luni ale anului 2022. 

Grupul austriac Kontron cumpără firma din grupul UTI care deține contractul sistemului electronic de plată a rovignetei și taxei de pod CITEȘTE ȘI Grupul austriac Kontron cumpără firma din grupul UTI care deține contractul sistemului electronic de plată a rovignetei și taxei de pod

Din 2019, ELIAN Solutions a început să presteze servicii și să livreze soluții pentru clienți din Bulgaria, Croația, Germania, Elveția și SUA. La nivel de companie, planurile de viitor pe termen scurt și mediu se concentrează pe intensificarea prezenței în zona internațională, cu servicii directe furnizate piețelor din Europa și Statele Unite ale Americii. 

Parte a Bittnet Group, ELIAN Solutions a fost  fondată în 2008.

Bittnet a fost fondată în anul 2007 de către frații Mihai și Cristian Logofătu ca o companie de training și soluții IT în România și în străinătate. Astăzi, din grup fac parte brandurile: Bittnet Training, Dendrio, FORT, ELIAN Solutions, Equatorial Gaming, The eLearning Company, ISEC Associates, Computer Learning Center, Nenos Software & Nonlinear, Optimizor, 2Net Computer și TopTech. Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET.

viewscnt
Afla mai multe despre
elian solutions
bittnet group