Elon Musk l-a detronat pe Barack Obama în clasamentul personalităților cu cei mai mulți admiratori pe Twitter

Elon Musk l-a detronat pe Barack Obama în clasamentul personalităților cu cei mai mulți admiratori pe Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2023

Acționarul majoritar și directorul general al Twitter, Elon Musk, a devenit personalitatea care are cei mai mulți admiratori pe această rețea de socializare, după ce l-a depășit pe fostul președinte american Barack Obama, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joi, contul de Twitter al antreprenorului de origine sud-africană era urmărit de 133,08 milioane de utilizatori, în timp ce contul fostului șef de stat era urmărit de 133,04 milioane de utilizatori.

Electronic Arts, prezent în România, trece la concedieri CITEȘTE ȘI Electronic Arts, prezent în România, trece la concedieri

Într-un an, de când și-a anunțat oferta de cumpărare a companiei Twitter, Elon Musk a "câștigat" peste 50 de milioane de admiratori pe această rețea de socializare, scrie Agerpres.

În februarie, site-ul de știri Platformer a raportat că renumitul miliardar le-a cerut inginerilor de la Twitter să implementeze măsuri pentru a favoriza difuzarea mesajelor sale pe platforma rețelei.

La presiunea noului CEO, acei angajați au modificat filtrele de recomandare și au extins mecanic difuzarea mesajelor lui Elon Musk, potrivit Platformer.

Elon Musk și Barack Obama ocupau la mare distanță primele două locuri în acest clasament, fiind urmați de cântăreții Justin Bieber (113 milioane de admiratori), Katy Perry (108 milioane de admiratori) și Rihanna (108 milioane de admiratori), potrivit datelor furnizate de site-ul specializat Social Blade.

Twitter a anunțat că toți utilizatorii care beneficiază de o insignă albastră, sinonim al certificării, dar care nu s-au înscris la noul abonament cu plată Twitter Blue, o vor pierde începând de vineri, 1 aprilie.

Într-un mesaj intern adresat săptămâna trecută angajaților companiei, Elon Musk a estimat valoarea rețelei Twitter la 20 de miliarde de dolari, mai puțin de jumătate din suma de 44 de miliarde de dolari pe care el a plătit-o, în octombrie 2022, pentru a prelua controlul asupra grupului din San Francisco. 

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter