Elon Musk le-a spus angajaților Twitter că va fi nevoie de ”o raționalizare a numărului de angajați”

Elon Musk le-a spus angajaților Twitter că va fi nevoie de ”o raționalizare a numărului de angajați”
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2022

Elon Musk s-a adresat pentru prima dată angajaților Twitter, proiectând o nevoie de ”raționalizare a numărului de angajați”, dar oferind și alte câteva detalii noi despre preluarea companiei de social media, în valoare de 44 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Musk a apărut la o discuție video cu o întârziere de 10 minute, la ceea ce s-a dovedit a fi o sesiune liberă de întrebări și răspunsuri moderată de un director al Twitter, în care Musk a gândit despre existența extratereștrilor și a altor civilizații spațiale și despre părerea sa că Twitter ar trebui să ajute ”civilizația și conștiința”, scrie News.ro.

Microsoft elimină Internet Explorer din Windows, la aproape 27 de ani de când a fost lansat CITEȘTE ȘI Microsoft elimină Internet Explorer din Windows, la aproape 27 de ani de când a fost lansat

El le-a spus angajaților Twitter că dorește să crească numărul de utilizatori ai serviciului la cel puțin un miliard de oameni și a spus că publicitatea va rămâne importantă pentru companie, în ciuda faptului că a spus anterior că crede că Twitter nu ar trebui să difuzeze reclame, potrivit unei înregistrări audio a întâlnirii, ascultată de Reuters.

”Cred că publicitatea este foarte importantă pentru Twitter. Nu sunt împotriva publicității. Probabil că aș vorbi cu agenții de publicitate și aș spune: ‘hei, să ne asigurăm că reclamele sunt cât mai distractive posibil’”, a spus Musk.

Angajații Twitter au apelat la un canal intern Slack în timpul sesiunii, postând meme și plângându-se că Musk nu oferă răspunsuri utile cu privire la viziunea sa pentru afacere și compensarea angajaților.

De asemenea, ei au cerut pe Slack ca moderatorul să-l întrebe pe Musk despre părerile sale despre munca de la distanță, deoarece Twitter permite în prezent angajaților să lucreze de la distanță sau la birou.

Musk a spus că crede că personalul Twitter ar trebui să încline spre lucrul într-un birou, dar și-a exprimat dorința de a face câteva excepții.

Accentul ar trebui să fie ”spre munca în persoană, dar dacă cineva este excepțional, atunci munca la distanță poate fi în regulă”, a spus el.

Musk a participat la discuția video purtând o cămașă albă și părea să stea într-o bucătărie, potrivit unei surse care a urmărit apelul. Când și-a oprit videoclipul la sfârșitul întrebărilor și răspunsurilor, avatarul său părea să fie două mâini în forma numărului 69, o aparentă referire la o poziție sexuală, a spus sursa.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter