Epic Games, creatoarea jocului Fortnite, a ajuns la peste 500 de milioane de conturi de utilizatori

Epic Games, creatoarea jocului Fortnite, a ajuns la peste 500 de milioane de conturi de utilizatori
scris 23 iun 2021

Compania Epic Games, creatoarea jocului Fortnite, care se află într-o luptă juridică cu Apple din cauza comisioanelor percepute de App Store, a ajuns la peste 500 de milioane de conturi de utilizatori, transmite Reuters.

Dezvoltatorul de jocuri a anunțat că are 2,7 miliarde de conexiuni ale prietenilor între "Fortnite", "Rocket League" și Epic Games Store.

Compania a dezvăluit anul trecut că "Fortnite" avea 350 de utilizatori în iunie 2020, scrie News.ro.

SURPRIZĂ Instanța a anulat decizia ASF de retragere a autorizației fostului șef Euroins, sancționat pentru că ar fi supraestimat fondurile proprii cu 50 milioane lei, sumă inclusă fără documente justificative CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Instanța a anulat decizia ASF de retragere a autorizației fostului șef Euroins, sancționat pentru că ar fi supraestimat fondurile proprii cu 50 milioane lei, sumă inclusă fără documente justificative

Epic Games a mai anunțat că lansează un serviciu de chat vocal și instrumente anti-trișare, pecare dezvoltatorii le pot adăuga la jocurile lor.

Funcțiile vor fi incluse în suita de servicii online ale Epic, construită inișial pentru "Fortnite", și vor ajuta dezvoltatorii să lanseze, opereze și dimensiona jocurile lor utilizând orice motor și de-a lungul platformelor, între care Windows, Mac, Linux, PlayStation și Xbox.

Epic a declarat că tehnologia vocală, deja integrată și testată în luptă în ”Fortnite”, va permite dezvoltatorilor să implementeze funcții de chat individual sau de grup în jocurile lor. Chatul audio a devenit din ce în ce mai popular cu aplicații precum Discord, unde utilizatorii coordonează activități de grup, cum ar fi jocuri, discuții și chiar petreceri virtuale. Instrumentul anti-trișare, care a fost licențiat separat anterior, va fi acum inclus gratuit în Epic Online Services.

Epic Games, evaluat în prezent la aproximativ 28,7 miliarde de dolari după o rundă de finanțare din aprilie, a lansat ”Fortnite” în 2017 și de atunci a atras un număr uriaș de jucători tineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
epic games
fortnite