ETA2U Timișoara va furniza tabletele pentru sistemul de votare. Contractul a fost atribuit de STS pentru 31 milioane lei

ETA2U Timișoara va furniza tabletele pentru sistemul de votare. Contractul a fost atribuit de STS pentru 31 milioane lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 ian 2024

ETA2U Timișoara a câștigat o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru furnizarea unui număr de 35.000 de tablete pentru SIMPV (sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția a fost semnată pentru suma de 31,1 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 84 milioane de lei, fără TVA.

Suma se referă la lotul 1 al procedurii. Celelalte patru loturi ale licitației sunt estimate la 10,58 milioane de lei.

Durata contractului a fost stabilită la 24 de luni.

La procedură au participat cu oferte și Vodafone Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote), Dante International (eMAG), Pragma Computers, Gersim Impex, Advanced Technologies, Safety Technology și Intranet Computer Systems. Detalii AICI.

Orange a decis - renunță gradual la tehnologia 3G. Ce se întâmplă cu clienții CITEȘTE ȘI Orange a decis - renunță gradual la tehnologia 3G. Ce se întâmplă cu clienții

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

Firebyte Games, primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la BVB, vrea să finanțeze cu fonduri nerambursabile un proiect de până la 5 milioane euro CITEȘTE ȘI Firebyte Games, primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la BVB, vrea să finanțeze cu fonduri nerambursabile un proiect de până la 5 milioane euro

Controlată integral de Romulus Lucaciu, ETA2U a fost înființată în anul 1992 și este autorizată să desfășoare activități de fabricare a calculatoarelor și a echipamentelor periferice (cod CAEN 2620).

În 2022, potrivit termene.ro, afacerile companiei au crescut cu 20%, la 424,05 milioane de lei, în timp ce profitul net a stagnat la 15,14 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
licitatie
tablete
eta2u
atribuire