Evalueserve vrea să mai angajeze 50 de analiști în România și țintește afaceri record pentru 2017

Evalueserve vrea să mai angajeze 50 de analiști în România și țintește afaceri record pentru 2017
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 iul 2016

Evalueserve Cluj-Napoca, divizia locală a companiei internaționale de cercetare și analiză cu același nume, vrea să angajeze până la 50 de analiști în următorii doi ani, în condițiile în care tințește o creștere record de 20-25% a afacerilor în 2017, potrivit noului director general, Jitesh Sah.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Evalueserve a anunțat vineri numirea lui Sah la conducerea centrului clujean, în locul lui Pushkar Chatterji, care a preluat funcția de director general al diviziei din Suedia. Chatterji a administrat operațiunile din România timp de șapte ani.

"Sunt nerăbdător să îmi preiau noile responsabilități în România. Intenționăm să aducem 40-50 de angajați în următorii doi ani, în condițiile în care numai în anul 2017 anticipăm o creștere record de 20-25%", a spus Sah într-un comunicat.

Aministratorii și șeful Netcity Telecom au fost schimbați CITEȘTE ȘI Aministratorii și șeful Netcity Telecom au fost schimbați

Fondată în anul 2000, Evalueserve are aproximativ 3.200 de angajați în cele opt centre din Elveția, Chile, China, Germania, India, România, Emiratele Arabe Unite și SUA. Biroul din România a fost deschis în 2008, iar în prezent are peste 110 angajați.

În 2015, Evalueserve a avut afaceri de 13,2 milioane lei în România, în creștere cu 9% de la 12,15 milioane lei în anul anterior. Profitul companiei a urcat cu 8,6%, de la 995.591 lei la 1,08 milioane lei, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
evalueserve
jitesh sah
anagajati
afaceri
director general