EXCLUSIV Telekom pregătește două mărci pentru lansarea unei soluții de protecție împotriva atacurilor cibernetice

EXCLUSIV Telekom pregătește două mărci pentru lansarea unei soluții de protecție împotriva atacurilor cibernetice
scris 7 oct 2019

Telekom Romania Communications (fost Romtelecom) a înregistrat două mărci în pregătirea lansării unei soluții de securizare și protecție împotriva atacurilor cibernetice, destinată clienților din segmentul business.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Mărcile sunt NetSecurity Fix și NetSecurity Mobil.

"NetSecurity este o soluție convergentă de securizare a conexiunilor la internet mobil și fix și oferă protecție împotriva amenințărilor malware, phishing, DNS filtering. NetSecurity Fix și NetSecurity Mobil vor fi disponibile în curând pentru clienții business Telekom Romania", au declarat pentru Profit.ro reprezentanții grupului Telekom România.

La începutul lunii septembrie, Telekom Romania a introdus o aplicație în ofertele sale care îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii să exploreze lumea digitală în siguranță, în condițiile în care, conform unui sondaj, 73% dintre părinții ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline.

Conform studiilor interne realizate de Telekom Romania în luna iulie a acestui an, în rândul clienților, cei mai mulți găsesc utilă o aplicație de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constând în posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

Telekom România - venituri de 448 milioane de euro în S1, profitabilitatea urcă CITEȘTE ȘI Telekom România - venituri de 448 milioane de euro în S1, profitabilitatea urcă

Lansat în septembrie 2014, Telekom Romania este brandul sub care acționează foștii operatori Romtelecom și Cosmote.

Brandul aparține Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații la nivel mondial. La acest moment, grupul discută cu Orange și Digi pentru vânzarea operațiunilor din România.

Telekom Romania Communications este deținut de grupul elen OTE – 54,01% și Ministerul Comunicațiilor – 45,99%.

În cazul fostului Cosmote, Telekom Romania Communications deține o cotă de 30%, restul acțiunilor revenind grupului elen OTE.

Principalul acționar al OTE este grupul Deutsche Telekom, cu o participație de 40%.

Afacerile Telekom Romania s-au apropiat de un miliard de euro în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
osim
marci
business
portofoliu
solutii