EximBank finanțează Trencadis

EximBank finanțează Trencadis
scris 8 nov 2022

EximBank și compania Trencadis din Baia Mare, specializată în furnizarea de soluții și servicii de integrare IT, au încheiat un acord financiar în valoare de 60 de milioane de lei, facilitate ce va fi utilizată pentru finanțarea cheltuielilor aferente desfășurării contractului pentru platforma educațională EDULIB.

La finalul anului trecut, Trencadis a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru EDULIB - platforma digitală națională cu resurse educaționale, într-un consorțiu alături de mai multe companii IT&C. Proiectul presupune crearea unei platforme digitale cu resurse educaționale deschise și integrarea și valorificarea de resurse digitale de tip resursă educațională deschisă.

Twitter are peste un sfert de miliard de utilizatori CITEȘTE ȘI Twitter are peste un sfert de miliard de utilizatori

Totodată, proiectul cuprinde dotarea a 5.400 de școli gimnaziale cu kit-uri multimedia și instruirea indirectă (tip train-the-trainers) pentru 5.400 profesori din toată țara. 

Trencadis, companie activă în România și alte 11 țări,  a fost înființată în anul 2007, cu sediul în Baia Mare, fiind specializată în dezvoltarea de soluții software pentru instituții publice și private, fondată de antreprenorul Radu Negulescu.

Inițial, societatea s-a concentrat pe domeniul public și pe oportunitatea de a oferi administrațiilor locale soluții digitale inovatoare. După ani de creștere accelerată, compania și-a schimbat modelul de afaceri de la dezvoltarea de aplicații web pentru mici entități private și publice la servicii de integrare a sistemelor IT pentru corporații și instituții publice centrale, iar recent, și-a diversificat liniile de business în vederea pregătirii de produse noi pentru piața românească și internațională.

Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri în creștere, depășind pentru al treilea an consecutiv pragul de 20 de milioane de euro.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
trencadis