Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale

Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mai 2017

În goana după conținut video, Facebook va debuta în curând cu primele seriale create exclusiv pentru rețeaua sa socială și, din câte se pare, nu vor lipsi nume grele de actori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform Business Insider, începând cu jumătatea lunii iunie, Facebook își va delecta utilizatorii cu 24 de seriale care vor fi disponibile în mod exclusiv în cadrul rețelei.

Din câte se pare, Facebook și-a împărțit serialele în două categorii distincte. Pe de o parte vor exista seriale în adevăratul sens al cuvântului – la fel ca serialele cu pretenții difuzate de marile televiziuni.

Fără a da nume, raportul Business Insider susține că aceste seriale vor avea aportul unora dintre celor mai mari actori de film și televiziune, dovadă a faptului că Facebook ia cât se poate de serios această direcție de dezvoltare.

Baza de clienți a UPC România rămâne sub 1,3 milioane de clienți la T1, dar numărul abonamentelor crește. Internetul, telefonia și TV digitală sunt pe plus CITEȘTE ȘI Baza de clienți a UPC România rămâne sub 1,3 milioane de clienți la T1, dar numărul abonamentelor crește. Internetul, telefonia și TV digitală sunt pe plus

A doua categorie de seriale este formată din “episoade ușoare” și scurte, de 5 – 10 minute și fără acțiune complexă, pentru a fi digerate ușor de publicul din online în orice pauză sau fereastră de timp liber.

Printre acestea se pare că va exista o emisiune de dating realizată și disponibilă pentru vizionare în realitate virtuală – o abordare cum nu a mai existat până acum.

Vestea că Facebook pregătește lansarea primelor sale seriale originale vine la doar câteva zile după ce Google a anunțat în mod oficial că va lansa anul acesta mai multe seriale exclusive, care vor fi disponibile gratuit pe YouTube.

Pe de altă parte, se pare că planurile Facebook de a lansa propria televiziune online au fost amânate.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
seriale