Facebook, după problemele de accesare de miercuri: Nu a fost un atac cibernetic

Facebook, după problemele de accesare de miercuri: Nu a fost un atac cibernetic
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2019

Compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare întâmpinate de utilizatori din diverse părți ale lumii, miercuri, că nu a fost vorba despre un atac cibernetic, însă nu a oferit mai multe detalii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Miercuri, timp de mai multe ore, Facebook și Instagram nu au putut fi accesate din mai multe țări din Europa, numeroase state din America de Sud și din SUA, scrie News.ro.

„Știm că unii oameni întâmpină dificultăți în accesarea aplicațiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând”, a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.

GRAFICE Salariile la stat urcă de aproape două ori mai rapid decât lefurile privaților. Diferența este la un nivel similar cu anul crizei. \ CITEȘTE ȘI GRAFICE Salariile la stat urcă de aproape două ori mai rapid decât lefurile privaților. Diferența este la un nivel similar cu anul crizei. "Puneți-vă centura de siguranță, intrăm pe Modul «campanie electorală»!"

După o oră, compania a revenit: „Suntem concentrați pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înființată în 2004. Și această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
atac cibernetic