Facebook lansează o facilitate care permite utilizatorilor să creeze liste legate de orice subiect

Facebook lansează o facilitate care permite utilizatorilor să creeze liste legate de orice subiect
scris 14 feb 2018

„Liste” este numele care vorbește de la sine despre cea mai nouă facilitate lansată de Facebook.

Câmpul de compunere a posturilor are parte de primul update major după mai bine de un an de când Facebook a lansat fundalurile colorate. Se numește „Liste” și face exact asta: permite utilizatorilor să creeze liste pe diverse subiecte.

Cu noua facilitate utilizatorii pot crea în cadrul postărilor liste despre absolut orice de la obiective personale, idei legate de job, restaurante preferate, locații de vacanță, filme văzute în ultimul an, cărți SF bune etc.

Utilizatorii pot alege opțiunile dorite de formatare a listelor. Pot opta pentru fundaluri colorate și, de asemenea, pot include emoji-urile de rigoare.

FOTO Android va folosi inteligența artificială pentru a furniza răspunsuri automate în contextul discuțiilor din cadrul aplicațiilor de chat CITEȘTE ȘI FOTO Android va folosi inteligența artificială pentru a furniza răspunsuri automate în contextul discuțiilor din cadrul aplicațiilor de chat

Listele astfel de create pot fi preluate și editate de prieteni. Aceștia pot adăuga sau elimina propriile intrări în lista respectivă, creându-se astfel un șir viral în care sute de prieteni pot invada newsfeed-ul cu lista de mâncăruri preferate.

Cu această noua facilitate, Facebook urmărește să crească numărul postărilor personale ale utilizatorilor săi, încurajând mesaje cât mai diverse și mai personale posibil. Această idee coincide cu anunțul făcut de Mark Zuckerberg la începutul anului, conform căruia Facebook se depărtează de știri pentru a reveni la conținut personal.

Noua facilitate a început deja să fie implementată, urmând ca pe parcursul următoarelor săptămâni să fie disponibilă tuturor utilizatorilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
lista