Facebook Pay devine Meta Pay

Facebook Pay devine Meta Pay
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mai 2022

Meta își va redenumi serviciul de plăți, care încă poartă brandul vechi al companiei, din Facebook Pay în Meta Pay.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o întârziere destul de mare, la mai multe luni de când Facebook a devenit Meta, gigantul american anunță că va opera aceeași modificare și în cazul serviciului său de plăți care se va numi pe viitor Meta Pay.

Mutarea nu este una surprinzătoare, ci chiar una care era așteptată mai demult. Meta a făcut deja același lucru pentru alte produse ale sale, precum căștile de VR Meta Quest și difuzoarele inteligente Meta Portal.

Google va produce, din nou, tablete CITEȘTE ȘI Google va produce, din nou, tablete

Șeful Meta pe zona de fintech, Stephane Kasriel, este cel care a făcut anunțul și care spune că, în fapt, modificarea de nume nu aduce și schimbări în strategia de produs sau modul de funcționare al acestuia.

Kasriel mai spune că Meta se află în faza incipientă de dezvoltare a produsului și că încă încearcă să înțeleagă cum ar trebui să arate și să funcționeze un portofel digital unic.

Compania americană caută în prezent cele mai bune instrumente pentru dovedirea digitală a identității și autentificare, astfel încât portofelul digital să poată stoca atât carduri, cât și acte de identitate.

Același lucru vor să-l facă și alte companii americane, precum Apple și Google, însă acestea sunt într-un stadiu mai avansat. Dinn marte, Apple Wallet este autorizat să stocheze acte de identitate și permise de conducere în Arizona.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meta pay