Facebook și Twitter se apără în Congresul american în cazul acțiunilor externe ce influențează politica

Facebook și Twitter se apără în Congresul american în cazul acțiunilor externe ce influențează politica
scris 5 sep 2018

Reprezentanți ai Facebook și Twitter își vor apăra companiile, miercuri, în Congresul american față de ceea ce politicienii consideră un eșec în combaterea tentativelor venite din străinătate de a influența politica Statelor Unite.

Sheryl Sandberg, COO al Facebook, care va depune mărturie alături de Jack Dorsey, CEO al Twitter, va recunoaște în fața Comitetului pentru Informații din Senat că Facebook a răspuns lent față de eforturile Rusiei de a interveni în alegerile americane din 2016, scrie News.ro.

Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului CITEȘTE ȘI Samsung va dezvălui un smartphone pliabil la finele anului

„Am eliminat sute de pagini și conturi care aveau un comportament neautentic - însemnând că induceau în eroare privind identitatea și acțiunile lor”, a declarat Sandberg într-o mărturie scrisă, transmisă marți.

Facebook, Twitter și alte companii tehnologice se apără de mai multe luni privind activitatea politică desfășurată pe site-urile lor și siguranța conturilor utilizatorilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
twitter