Facebook vrea să convingă HBO și Netflix să dezvolte servicii pentru un dispozitiv video propriu

Facebook vrea să convingă HBO și Netflix să dezvolte servicii pentru un dispozitiv video propriu
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2019

Facebook pregătește un device video pentru TV și vrea ca Netflix, HBO și alte servicii de streaming să-l suporte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ciuda deficitului de încredere de care suferă, Facebook nu a renunțat la ideea de a încerca să introducă în casele utilizatorilor hardware pe care să-l controleze și prin intermediul căruia să obțină și mai multe informații despre utilizatori.

Conform surselor The Information, Facebook pregătește lansarea unui dispozitiv video, asemănător unei camere web, care se montează pe un televizor și îi permite utilizatorului să comunice video cu contactele din cadrul aplicațiilor de chat ale companiei, folosind în acest sens televizorul pe post de monitor.

Produsul pare să aibă un format atipic, potrivindu-se cu ceea ce au promis oficialii Facebook recent - device-uri care încearcă idei de construcție și design noi.

Samsung lansează un concurent pentru iPad Pro CITEȘTE ȘI Samsung lansează un concurent pentru iPad Pro

Însă, viitorul produs Facebook nu este doar un banal webcam atașat la televizor, ci ar putea fi folosit și pe rol de stick pentru streaming, precum Google Chromecast sau Amazon Fire TV Stick.

De aceea, conform publicației americane, Facebook încearcă în prezent că convingă Netflix, Disney, HBO și Hulu să includă suport în aplicațiile lor pentru viitorul produs.

Conform surselor citate, Facebook ar urma să-și prezinte oficial viitorul dispozitiv cândva în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
video
tv
stick
netflix
hbo
disney
hulu