FintechOS își recrutează CTO, fost la Microsoft și NN

FintechOS își recrutează CTO, fost la Microsoft și NN
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2020

FintechOS, startup condus de Teodor Blidăruș și specializat în soluții pentru accelerarea transformării digitale a instituțiilor financiare, desprins în 2017 din compania locală Softelli­gence, l-a recrutat pe Remco Jorna pe poziția de Chief Technology Office (CTO).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultimii 15 ani, Remco Jorna a lucrat pentru corporații IT precum Microsoft și pentru alte mari companii europene de asigurare, cum ar fi NN.

WhatsApp va avea aplicații native care vor funcționa pe alte platforme fără a mai depinde de telefon CITEȘTE ȘI WhatsApp va avea aplicații native care vor funcționa pe alte platforme fără a mai depinde de telefon

Remco Jorna are experiență în crearea de strategii IT și arhitecturi de tip enterprise atât în domeniul bancar, cât și al asigurărilor, iar obiectivele sale în cadrul FintechOS sunt de a pune la punct procesele legate de dezvoltarea tehnologică și arhitecturală alături de Andra Sonea, Head of Solution Architecture la FintechOS.

Rolul noului CTO este de a accelera inovația în cadrul companiei în vederea perfecționării tehnologiei FintechOS astfel încât aceasta să genereze mai multă valoare și eficiență băncilor și companiilor de asigurări care doresc să ofere clienților servicii și experiențe hiper-personalizate, într-un interval scurt de timp.

Actualmente FintechOS are birouri în Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga și București și urmează să-și extindă operațiunile în Statele Unite și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
fintechos
remco jorna