Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a lui Donald Trump

Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a lui Donald Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2021

Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a fostului președinte Donald Trump, a declarat directorul general al RightForge, Martin Avila, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trump urmează să-și lanseze propria aplicație pentru rețelele sociale, TRUTH Social, despre care a spus că ”va ține piept companiilor Big Tech”, precum Twitter și Facebook, care l-au exclus de pe platformele lor, scrie News.ro.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

RightForge, care oferă servicii precum găzduirea web și administrează o rețea de servere, spune că oferă o platformă în care conținutul legal este ”ferit de cenzură” și este ”construită pentru libertatea de exprimare și pentru o presă liberă”.

Avila a declarat luni pentru Axios că firma pe care o conduce face pregătiri pentru ca peste 75 de milioane de utilizatori să fie pe rețeaua de socializare și vor exista servere peste tot.

RightForge construiește o rețea globală ca răspuns la excluderea lui Trump și Parler, iar echipa Trump a abordat compania în timpul verii, a declarat Avila pentru Axios.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Avila nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

TRUTH Social va fi creată printr-o nouă companie formată printr-o fuziune a Trump Media and Technology Group și o companie specială de achiziții, Digital World Acquisition Corp.

viewscnt
Afla mai multe despre
rightforge
donald trump