Flickr amână ștergerea fotografiilor pentru conturile gratuite

Flickr amână ștergerea fotografiilor pentru conturile gratuite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 feb 2019

Pentru a da posibilitatea câtor mai multor utilizatori să-și descarce fotografiile, Flickr va întârzia ștergerea imaginilor care depășesc noua limită pentru conturile gratuite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Conform planificării originale făcute publice de noul proprietar al Flickr, SmugSmug, marți ar fi trebuit să înceapă procesul de ștergere al fotografiilor în cazul conturilor gratuite care depășesc limita de 1.000 de imagini.

Însă, din cauza unor probleme tehnice descoperite chiar în ziua în care trebuia să înceapă procesul de ștergere, Flickr a anunțat că le va acorda utilizatorilor săi un nou răgaz.

O aplicație inspirată de Tinder îi ajută pe oameni să-și găsească câinii potriviți CITEȘTE ȘI O aplicație inspirată de Tinder îi ajută pe oameni să-și găsească câinii potriviți

Noul termen limită pentru cei care au un cont gratuit de Flickr și mai mult de 1.000 de fotografii stocate este 12 martie.

Cea mai simplă modalitate de salvare a tuturor fotografiilor dintr-un cont de Flickr este folosirea funcției “Request my Flickr data”. Aceasta se regăsește în secțiunea “Your Flickr Data” din cadrul meniului de configurare.

În acest caz, utilizatorul nu trebuie decât să-și treacă adresa de email și aștepte câteva zile pentru a primi un link care-i va permite descărcarea unei arhive cu toate fotografiile din contul de Flickr.

viewscnt
Afla mai multe despre
flickr
smugsmug