FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. "Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!"

FOTO Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. "Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!"
Florentina Dragu
Florentina Dragu
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 oct 2023

Digi Communications, proprietarul RCS&RDS, l-a numit la conducerea subsidiarei belgiene pe un fost director de la Proximus și vrea să angajeze peste 100 de persoane pentru a-și lansa serviciile de comunicații în Belgia, piață pe care a intrat anul trecut, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Jeroen Degadt, fost director Carrier & Wholesale la Proximus, cel mai mare operator telecom din Belgia, a fost numit director general al Digi Belgia.

EXCLUSIV Bitdefender va investi în startup-uri din zona securității cibernetice din Europa. O nouă firmă a fost înființată CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Bitdefender va investi în startup-uri din zona securității cibernetice din Europa. O nouă firmă a fost înființată

Degadt a plecat de la Proximus la începutul anului, după 18 ani petrecuți în companie.

Degadt va conduce acum expansiunea Digi pe piața belgiană. Compania a demarat deja procesul de recrutare, având disponibile peste 100 de posturi în următoarele luni.

LinkedIn a semnat un nou val masiv de concedieri CITEȘTE ȘI LinkedIn a semnat un nou val masiv de concedieri

„Căutăm temerari, executanți și gânditori. Pentru cei care vor să lupte împotriva status quo-ului”, este mesajul de recrutare al companiei.

Lansarea serviciilor în Belgia este estimată pentru anul viitor.

"Nu am început cu 100.000 de clienți, ci vizăm sute de mii. Și suntem aici pentru a rămâne. Nu suntem un operator care vine și pleacă repede. Vrem să comercializăm marca Digi pentru mulți ani de acum încolo.

EXCLUSIV Tranzacție - TrustChain a preluat integral Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - TrustChain a preluat integral Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România. "Vrem să extindem serviciile IPTV la nivel național."

Digi Belgium va fi marele factor de schimbare pe piața telecomunicațiilor. Belgienii plătesc mult prea mult în comparație cu țările vecine. Belgienii plătesc în exces pentru pachetele lor de telecomunicații de prea mulți ani”, spune Degadt.

Digi, în colaborare cu compania belgiană Citymesh, a reușit să obțină frecvențe pentru a instala o a patra rețea mobilă în Belgia, alături de Proximus, Telenet și Orange.

Compania este în curs de a implementa această rețea, inclusiv printr-un acord cu Proximus pentru a prelua turnurile de transmisie și a plasa temporar primii clienți în rețeaua Proximus, până când propria rețea va fi gata.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi belgia
lansare digi belgia
jeroen degadt
ceo digi belgia
proximus