FOTO Facebook testează o facilitate de contorizare a timpului petrecut în cadrul rețelei

FOTO Facebook testează o facilitate de contorizare a timpului petrecut în cadrul rețelei
scris 25 iun 2018

Facebook va oferi în curând utilizatorilor un instrument prin care aceștia își pot contoriza și limita timpul petrecut în cadrul rețelei.

Pentru aceia dintre noi care nu-și pot controla singuri timpul alocat dispozitivelor digitale și diverselor aplicații, giganții tehnologiei, în frunte cu Google, Apple și Facebook, le sar în ajutor cu funcții dedicate gestionării timpului.

Facebook a intrat recent pe lista produselor care pretind că au interesul utilizatorilor pe primul plan, după ce un utilizator a descoperit într-o versiune încă nelansată a aplicației o opțiune de management a timpului.

Funcția cu pricina se numește „Your Time On Facebook” și a fost deja confirmată de compania americană, care o testează intern, fără a anunța o dată de lansare.

Pierderile Orange Money s-au dublat CITEȘTE ȘI Pierderile Orange Money s-au dublat

Această nouă facilitate le va arăta utilizatorilor cât timp au petrecut în aplicație în fiecare din ultimele șapte zile, atât ca cifră absolută, cât și ca medie.

În plus, utilizatorii își pot seta o limită de timp pentru accesarea rețelei sociale. La atingerea acestei limite de timp, Facebook le va da o notificare pentru a-i atenționa că s-a scurs timpul.

Aplicația Facebook nu este primul produs al companiei care are în plan o facilitate de gestionare a timpului. În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că Instagram va lansa o funcție asemănătoare.

De altfel, opțiunile de gestionare a timpului par să fie la modă în rândul companiilor de tehnologie. Înaintea Facebook, atât Google, cât și Apple au anunțat opțiuni de acest gen pentru viitoarele versiuni ale sistemelor sale de operare pentru dispozitivele mobile.

FOTO Facebook testează o facilitate de contorizare a timpului petrecut în cadrul rețelei

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
aplicație