FOTO Galaxy S9 apare în prima imagine oficială

FOTO Galaxy S9 apare în prima imagine oficială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 ian 2018

Cu mai puțin de o lună înainte de prezentarea oficială, o primă imagine cu Galaxy S9 face rondul pe internet, confirmând unele din zvonurile care au circulat până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Imaginea, deși nu are Samsung ca sursă directă și recunoscută oficial, este fără îndoială o fotografie de presă din cele care vor însoți următorul flagship al companiei coreene în momentul prezentării oficiale.

Aceasta confirmă faptul că S9 reprezintă o evoluție minoră față de modelul lansat anul trecut, beneficiind de același design cu rame înguste. Deși imaginea nu o arată, singura modificare din acest punct de vedere este mutarea senzorului de amprente de pe spate, sub camera foto.

Legat de camera foto, se pare că Galaxy S9 va beneficia de o apertură variabilă, utilizatorii urmând să aibă posibilitate de a alege între f/2.4 și f/1.5. Dacă informațiile neoficiale se confirmă, modelul S9+ va fi primul din serie care să dispună de un sistem format din două camere foto.

EXCLUSIV Trecerea clienților de la un operator la altul costă. Plățile pentru portare au depășit 5 milioane de euro în 2017 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Trecerea clienților de la un operator la altul costă. Plățile pentru portare au depășit 5 milioane de euro în 2017

Același progres minor de la an la an va fi valabil și în cazul dotărilor tehnice. S9 ar urma să aibă un ecran de 5,8 inch și să fie motorizat de chipsetul Snapdragon 845 respectiv o nouă versiune de Exynos, cu 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare.

S9+ va fi diferențiat printr-un ecran de 6,2 inch, cu 6 GB memorie RAM și un spațiu intern de stocare de 128 GB.

Noile modele Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi prezentate oficial pe 25 februarie, urmând să intre pe piață în martie sau, cel târziu, în luna aprilie.

FOTO Galaxy S9 apare în prima imagine oficială

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9