FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus

FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus
scris 23 feb 2018

Toate informații de până acum conduc către concluzia că Galaxy S9 va fi semnificativ mai scump decât modelul de anul trecut.

Zvonurile despre prețurile mari la care va fi comercializat Galaxy S9 circulă deja de mai bine de două luni, însă nivelul de încredere al acestora a crescut brusc în acest moment, o dată cu publicarea unei imagini ce pare să facă parte dintr-o viitoare campanie de promovare a celor de la Samsung.

Conform acestei imagini, publicate pe Twitter de Evleaks, una dintre cele mai solide surse de informații de interiorul marilor producători de telefoane mobile, prețul de bază pentru Galaxy S9 va fi 841 de euro.

FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus

Judecând după pragurile de preț dintre versiunile flagship-ului din anii anteriori, prețurile pentru versiunile cu mai multă memorie se vor apropia (dacă nu vor și depăși) pragul de 1.000 de euro.

Google lansează un program de recomandări pentru business privind smartphone-urile cu Android. LISTA completă a telefoanelor recomandate oamenilor de afaceri CITEȘTE ȘI Google lansează un program de recomandări pentru business privind smartphone-urile cu Android. LISTA completă a telefoanelor recomandate oamenilor de afaceri

Mai mult, Galaxy S9+, versiunea cu sistem foto dual și ecran mai mare a primului flagship Samsung de anul acesta, va costa începând de la 997 euro și va depăși bine 1.000 de euro în cazul versiunilor cu mai mult spațiu de stocare și RAM.

FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus

Informația nu vine neapărat ca o surpriză. Era de așteptat ca Samsung să urmeze direcția Apple, care deschis drumul telefoanelor mai scumpe de 1.000 de euro anul trecut, când a lansat iPhone X.

Marea diferență este că Apple a venit cu un design nou și un sistem de recunoaștere facială de asemenea nou, în timp ce Samsung, în afară de cele două camere foto de pe S9+ care nu sunt deloc o noutate în industrie, se pare că va reproduce modelele de anul trecut – de aici și presupusa lipsă de justificare a creșterii prețului care se va confirma sau nu pre 25 februarie, când va avea loc prezentarea oficială.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
smartphone