FOTO Instagram permite postarea conținutului pe mai multe conturi

FOTO Instagram permite postarea conținutului pe mai multe conturi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 ian 2019

Instagram lansează prima facilitate nouă din 2019, o facilitate prin care utilizatorii pot posta același material pe mai multe conturi simultan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Remarcată de mai mulți utilizatori și ulterior confirmată de Instagram, noua facilitate poate avea rolul de a veni în sprijinul brandurilor dar, totodată, poate încuraja și spamul.

Noua opțiune a fost integrată în pagina de publicare și este cât se poate de simplu de folosit. După ce completează descrierea și eventualele tag-uri, utilizatorul poate bifa conturile pe care să fie postat conținutul, chiar înainte de a apăsa butonul de publicare.

Pentru a putea publica pe mai multe conturi simultan, utilizatorul trebuie să fie logat deja pe conturile respective.

Lenovo lansează două monitoare ultrawide de pentru business și jocuri CITEȘTE ȘI Lenovo lansează două monitoare ultrawide de pentru business și jocuri

Posibilitatea postării aceleiași imagini sau filmări pe mai multe conturi ar putea fi considerată utilă de branduri sau de cei care care gestionează mai multe conturi de business și pot acum să publice mai multe posturi într-o singură acțiune.

Însă, noua opțiune, care cu siguranță va fi folosită și abuziv de o parte a utilizatorilor, ar putea afecta calitatea conținutului din feed și ar putea aduce conținut duplicat în acesta.

Noua opțiune va deveni disponibilă utilizatorilor de iOS pe parcursul următoarelor săptămâni. Oficialii Instagram nu au anunțat când va fi implementată aceasta și pe Android.

FOTO Instagram permite postarea conținutului pe mai multe conturi

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram