Lenovo lansează două monitoare ultrawide de pentru business și jocuri

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 ian 2019

Lenovo a prezentat la CES 2019 primele sale monitoare ultrawide, monitoare care au o diagonală de 43,4 inch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile monitoare Lenovo se numesc ThinkVision P44W și Legion Y44w. Primul este promovat ca un monitor de business, iar cel de-al doilea ca unul de gaming, însă diferența dintre cele două pare să se facă doar în ceea ce privește standul pe care sunt plasate (și prețul).

Cele două monitoare de 43,4 inch pot fi reglate în orice direcție - pot fi ridicate mai sus sau coborâte mai jos și pot fi întoarse la un anumit unghi pe orizontală sau pe verticală.

Monitoarele au raportul de imagine 32:10, iar imaginea unuia este identică cu imaginea lipită a două monitoare de 24 de inch cu un raport al imaginii de 16:10.

UiPath, businessul românilor de 3 miliarde de dolari, recrutează un director financiar de la gigantul american HP CITEȘTE ȘI UiPath, businessul românilor de 3 miliarde de dolari, recrutează un director financiar de la gigantul american HP

Cu excepția bazei, care găzduiește logo-ul producătorului, celelalte trei rame pot fi considerate subțiri.

Monitoarele cu rezoluție DWUXGA (3840 x 1200) au o rată de împrospătare de 144 Hz, un timp de răspuns de 4 milisecunde și suportă tehnologia FreeSync 2 de la AMD.

FreeSync 2 permite monitorului să-și adapteze rata de împrospătare la rata de randare a plăcii video, pentru a genera o imagine cât mai fluentă.

Google Assistant a fost integrat în Google Maps CITEȘTE ȘI Google Assistant a fost integrat în Google Maps

Ambele monitoare dispun de câte două porturi HDMI 2.0, un DisplayPort, două porturi USB-C și patru porturi USB.

O facilitate utilă oferită de cele două monitoare ultrawide este posibilitatea afișării în paralel a două imagini din două surse diferite, precum și un mod picture-in-picture.

Noile monitoare Lenovo vor intra pe piață în luna aprilie. Versiunea de business va costa 1.300 de dolari, iar cea pentru jocuri va fi disponibilă pentru 1.200 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
monitor