FOTO Microsoft pregătește o nouă temă pentru Windows 10

FOTO Microsoft pregătește o nouă temă pentru Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2018

Următorul update pentru Windows 10 va aduce, printre altele, o nouă temă în care albul va fi elementul de bază al interfeței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a prezentat o nouă temă grafică pentru Windows 10, ce poate fi văzută și încercată în prezent de utilizatorii înregistrați în cadrul programului de testare a versiunilor aflate în lucru, Windows Insiders.

Noua temă este un upgrade al interfeței “light”, incluse deja în Windows 10. Microsoft va folosi culori mai deschise și mai mult alb, iar elementele acesteia vor avea o aplicare mai largă și vor fi vizibile la nivelul întregului sistem de operare.

Viitoare temă va include și un wallpaper nou, care va corespunde paletei coloristice compuse în general din nuanțe deschise.

Microsoft se va concentra pe creșterea fiabilității lui Windows 10 CITEȘTE ȘI Microsoft se va concentra pe creșterea fiabilității lui Windows 10

Noua temă albă vine la puțin timp după ce Microsoft a lansat primul mod întunecat pentru Windows 10. Începând cu așa-numitul October Update, cel care a fost amânat pentru luna noiembrie, Windows 10 are un “dark mode” care aplică culori întunecate tuturor aplicațiilor native.

Lansarea noii teme va avea loc cu ocazia viitorului update major pentru Windows 10, programat pentru luna aprilie a anului viitor.

Printre altele, acest update va aduce îmbunătățiri funcției de captură a ecranului, programului de printare și sistemului de update care va încerca să nu mai restarteze automat PC-ul în cele mai nepotrivite momente.

Microsoft a anunțat recent că pentru viitor se va concentra mai puțin pe adăugarea unor funcții noi și mai mult pe optimizarea și stabilizarea facilităților existente. Asta după un 2018 cu multe probleme tehnice care au dus la amânarea lansării ambelor update-uri majore din acest an.

FOTO Microsoft pregătește o nouă temă pentru Windows 10

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10