FOTO Motorola anunță smartphone-ul rezistent Defy

FOTO Motorola anunță smartphone-ul rezistent Defy
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iun 2021

Motorola va avea o serie de smartphone-uri rezistente la șocuri, primul model din serie urmând să fie lansat pe piață sub titulatura Defy.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania deținută de Lenovo a anunțat Defy, un smartphone care va da startul un serii de smartphone-uri rezistente, construite cu ajutorul Bullitt Group, firma britanică ce deține licența globală a brandului Caterpillar pentru telefoane rezistente.

Conform producătorului, Defy este rezistent la praf, nisip și umiditate, conform certificării IP68. Vreme de până la 35 de minute, telefonul rezistă și sub apă, la o adâncime de până la 1,5 metri.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Același terminal se laudă cu certificarea militară MIL-SPEC 810H pentru rezistență la temperaturi extreme, vibrații și căderi libere, aleatorii și repetitive, în manieră controlată.

Defy are un ecran Gorilla Glass Victus de 6,5 inch, cu 720x1600 pixeli rezoluție. În spatele acestuia se ascund un procesor Snapdragon 662, 4GB RAM, 64GB spațiu de stocare și o baterie de 5.000mAh.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Camera foto principală are 48MP și este susținută de o lentilă macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP.

FOTO Motorola anunță smartphone-ul rezistent Defy

Pe partea de conectivitate smartphone-ul cu Android 10 oferă 4G, NFC, Bluetooth 5.0 și chiar o ieșire audio de 3,5 mm impermeabilă.

Defy va intra pe piață în săptămânile următoare, având un preț recomandat de 329 EUR.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
rezistent
defy
android