FOTO Netflix pregătește un design nou al aplicației de smartphone

FOTO Netflix pregătește un design nou al aplicației de smartphone
scris 5 dec 2017

Aplicația Netflix pentru smartphone-uri ar putea aduce în curând o schimbare la nivelul interfeței care modifica modul în care utilizatorii vor accesa categoriile de conținut și alte secțiuni.

Netflix testează în prezent un design nou al aplicației sale de smartphone, care mută secțiunile principale și categoriile de conținut din meniul lateral pe o bară orizontală plasată în partea de jos a ecranului.

Noua bară de jos a avea patru componente: Home, Search, Downloads și My profile.

Home va rămâne în continuare secțiunea principală cu toate recomandările de filme și seriale pe care Netflix le face utilizatorilor săi. Categoriile de conținut, care populau cea mai mare parte a meniului lateral, vor fi pe viitor integrate în secțiunea Search.

VIDEO Cum poate fi gestionat și economisit consumul de date pe mobil cu Datally, noua aplicație lansată de Google CITEȘTE ȘI VIDEO Cum poate fi gestionat și economisit consumul de date pe mobil cu Datally, noua aplicație lansată de Google

Noul design scoate mai mult în evidență funcția de descărcare a conținutului prin transformarea acesteia într-una din cele patru secțiuni principale ale aplicației. Astfel, filmele și serialele descărcate local pentru a putea fi vizionate indiferent de starea conexiunii la internet vor fi mai ușor de accesat.

În fine, ultima secțiune de pe noua bară orizontală, Profile, este o noutate binevenită pentru aplicația Netflix. Aceasta ar putea integra opțiuni, precum setările legate de subtitrări, care până acum erau disponibile doar pe site.

Tot în secțiunea Profile utilizatorii vor regăsi și notificările pentru filmele preferate și conținutul nou.

Noua interfață a fost observată de un număr restrâns de utilizatori care folosesc aplicația Netflix pe Android și nu se cunoaște data la care aceasta va fi lansată oficial.

FOTO Netflix pregătește un design nou al aplicației de smartphone

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
aplicatie