FOTO OnePlus 10 Pro este primul telefon anunțat în 2022

FOTO OnePlus 10 Pro este primul telefon anunțat în 2022
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 ian 2022

Cei de la OnePlus s-au grăbit să facă publică prima imagine cu flagship-ul pe care-l vor lansa în curând, fără, însă, a oferi alte informații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primul anunț din piața smartphone-urilor vine de la OnePlus, care a postat o imagine cu spatele modelului OnePlus 10 Pro, în care se poate observa un sistem foto ale cărui camere nu ies foarte mult în relief.

Sistemul foto este compus, după cum se vede în imagine, din trei camere. Producătorul chinez nu oferă detalii despre acestea, însă, conform zvonurilor, este vorba de o cameră principală de 48MP, una ultrawide de 50MP și una tele de 8MP.

AirPods Pro 2 va oferi suport pentru “lossless audio” CITEȘTE ȘI AirPods Pro 2 va oferi suport pentru “lossless audio”

La baza viitorului smartphone, cel mai probabil va sta chipset-ul Snapdragon 8 Gen1.

Imaginea postată de OnePlus se dorește a fi un simplu teaser înaintea lansării. Compania chineză nu a oferit și alte informații despre flagship-ul pe care se pregătește să-l prezinte oficial.

OnePlus 10 Pro va fi prezentat oficial la începutul săptămânii viitoare în China. Atunci vor deveni cunoscute restul dotărilor tehnice și prețul de vânzare.

OnePlus 10 Pro

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus 10 pro
smartphone