FOTO Samsung aduce cele mai noi produse la Mobile World Congress 2023

FOTO Samsung aduce cele mai noi produse la Mobile World Congress 2023
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 feb 2023

Samsung participă la ediția din acest an a celui mai important târg de tehnologii mobile din lume, Mobile World Congress, unde își prezintă cele mai noi gadgeturi, în frunte cu seria de smartphone-uri Galaxy S23, smartwatch-urile Galaxy Watch5 și notebook-urile Galaxy Book3.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Seria Galaxy S23 este, cu siguranță, una dintre marile vedete al expoziției care are loc, ca în fiecare an, la Barcelona. Compusă din trei modele, Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra, noua serie de smartphone-uri impresionează, printre altele, prin performanța chipset-ului, calitatea ecranului și a fotografiilor, precum și printr-o autonomie mare.

La baza noilor smartphone-uri Samsung stă cel mai performant chipset al momentului, Snapdragon 8 Gen 2, construit de Qualcomm pe un proces de 4nm. Acesta are în dotare un procesor cu 8 nuclee, care rulează la frecvențe cuprinse între 2GHz și 3,36GHz, și o soluție video Adreno 740.

FOTO Samsung aduce cele mai noi produse la Mobile World Congress 2023

Vârful de gamă, Galaxy S23 Ultra, beneficiază de un impresionant sistem foto compus din patru camere, în fruntea cărora se află o cameră de 200MP, care poate realiza fotografii greu de crezut că sunt făcute cu un telefon și cu un zoom optic 10X.

Ecranul AMOLED impresionează cu o rată de împrospătare de 120Hz (chiar 240 în Game Mode), iar suportul HDR10+ și luminozitatea maximă de 1.200 de niți își vor arăta beneficiile când vine vorba de conținut video.

Experiența de gaming va fi la nivel înalt, cu suportul pentru Ray Tracing în timp real și sistemul de răcire cu vapori menit să îmbunătățească experiența în cazul celor mai pretențioase jocuri.

Autonomia va fi și ea la înălțime, grație bateriilor de mare capacitate. Versiunea Ultra, spre exemplu, beneficiază de o baterie de 5.000mAh, care are nevoie de doar 30 de minute pentru a se alimenta de la 0% la 65%.

Componentele noii serii de smartphone-uri Samsung folosesc mai multe materiale reciclabile decât orice alte telefoane ale companiei. Inclusiv cutia în care sunt livrate acestea este realizată 100% din hârtie reciclată.

FOTO Samsung aduce cele mai noi produse la Mobile World Congress 2023

Tot la standul Samsung de la Mobile World Congress 2023 vor putea fi admirate cele două modele ale seriei de ceasuri inteligente Galaxy Watch5, alături de cele patru noi laptopuri din seria Galaxy Book3.

Cel mai impresionant model din serie, Galaxy Book3 Ultra, poate ascunde în spatele ecranului AMOLED de 16 inch cele mai noi procesoare Core i7-13700H sau Core i9-13900H de 45W, alături de până la 32GB LPDDR5 RAM, 1TB stocare SSD PCIe 4.0 și grafică integrată RTX 4050 sau RTX 4070.

Vizitatorii standului Samsung de la Mobile World Congress vor putea vedea îndeaproape performanțele tehnice și foto ale noilor smartphone-uri Galaxy S23, se vor putea juca și testa interfața grafică One UI 5 și vor putea lua primul contact cu noile notebook-uri ale companiei.

FOTO Samsung aduce cele mai noi produse la Mobile World Congress 2023

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
mobile world congress
galaxy s23
smartphone