FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale

FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 nov 2018

Samsung va lansa telefoane cu bretoane începând cu anul viitor și analizează în acest moment patru tipuri de design-uri ale acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a fost singurul mare producător care nu a lansat telefoane cu bretoane în 2018. Coreeni au crezut, probabil, că moda bretoanelor va fi depășită mai repede sau că utilizatorii o vor respinge, afectând vânzările.

În ciuda criticilor unora dintre utilizatorii, însă, bretoanele au devenit norma și au fost adoptate anul acesta de majoritatea producătorilor și a celor care și-au cumpărat telefoane noi.

Apple admite probleme de calitate la unele modele de iPhone X și MacBook Pro. Reparații gratuite CITEȘTE ȘI Apple admite probleme de calitate la unele modele de iPhone X și MacBook Pro. Reparații gratuite

Astfel, Samsung a trebuit să reevalueze situația și să ia în calcul bretonul pentru viitoarele sale telefoane. Coreenii au prezentat patru tipuri de breton care se vor putea regăsi pe telefoanele ce vor fi lansate anul viitor:

  • Infinity U - forma literei U tăiată exact pe centrul ecranului;
  • Infinity V - la fel ca în cazul bretonului U dar cu colțuri ascuțite;
  • Infinity O - camera foto frontală este mutată într-un colț al ecranului;
  • New Infinity - lipsa completă a bretonului.

Cei de la Samsung nu au dat detalii despre ultimul design, cel care pare să reprezinte și cea mai interesant abordare. În acest caz, lipsa bretonului ar putea înseamna și dispariția camerei foto frontale sau cel puțin ascunderea acesteia sub ecran.

FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone