FOTO Samsung lansează o versiune de Galaxy S20 pentru armată

FOTO Samsung lansează o versiune de Galaxy S20 pentru armată
scris 21 mai 2020

Samsung a anunțat o nouă versiune a flagship-ului lansat la în februarie, Galaxy S20 Tactical Edition, care ar fi, conform producătorului, un smartphone potrivit utilizării de către militari.

Galaxy S20 Tactical Edition este promovat de Samsung ca fiind un smartphone ce este de ajutor cadrelor militare, însă în cea mai mare parte este identic cu originalul.

Noua versiune vine cu modificări pe partea software și de securitate, fiind îmbrăcat într-o carcasă care-i conferă telefonului mai multă rezistență la șocuri.

VIDEO Turnurile de telefonie 5G au început să fie incendiate în mai multe țări din Europa CITEȘTE ȘI VIDEO Turnurile de telefonie 5G au început să fie incendiate în mai multe țări din Europa

Producătorul promite că Galaxy S20 Tactical Edition “răspunde nevoilor unice ale militarilor” cu un mode “night vision”, care oprește ecranul pentru a nu orbi soldații când poartă ochelarii cu vedere de noapte.

Această versiune mai oferă un așa-numit “stealth mode”, care nu este decât un alt de “airplane mode”, care oprește complet comunicațiile și sunetele.

Noua ediție beneficiază și de o versiune îmbunătățită de Knox, sistemul de securitate cu care Samsung și-a dotat flagship-urile în ultimii ani. Acesta ar respecta, conform producătorului, standardele de securitate cerute inclusiv de guvernul american.

În rest, este un telefon identic cu originalul: ecran OLED de 6,2 inch, Snapdragon 865, 12GB RAM, 128GB storage, 5G și trei camere foto.

Galaxy S20 Tactical Edition nu va fi disponibil utilizatorilor obișnuiți. Începând cu al treilea trimestru al anului, acesta va fi vândut prin anumiți parteneri ai producătorului, care vor targeta instituțiile militare.

FOTO Samsung lansează o versiune de Galaxy S20 pentru armată

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
s20
armata