FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică

FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică
scris 23 ian 2019

Twitter a început să testeze o nouă interfață grafică pentru versiunea de desktop a site-ului său.

După un focus prelungit pe aplicația de smartphone, care a suferit numeroase modificări în ultimii doi ani, Twitter a început să-și îndrepte atenția către versiunea de browser a serviciului.

Noua interfață este opțională pentru un număr restrâns de utilizatori. Cei aleși de Twitter să o poată folosi vor descoperi în coloana laterală un buton care le permite să o activeze.

Aceasta mută coloana laterală din partea stângă în partea dreaptă și concentrează aici cele mai importante opțiuni pentru descoperirea conținutului și a unor noi persoane care să fie urmărite.

Comisia Europeană lansează astăzi o vânătoare de bug-uri cu premii de până la 25.000 euro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană lansează astăzi o vânătoare de bug-uri cu premii de până la 25.000 euro

Fereastra de compunere a mesajelor are un buton dedicat emoji-urilor, iar sistemul combinațiilor de taste pentru apelarea rapidă a funcțiilor a fost consolidat. Utilizatorul poate descoperi lista completă a combinațiilor disponibile apăsând simultan tastele Shift și ?.

Cu aceeași ocazie, a fost îmbunătățită funcție de căutare avansată, același lucru fiind valabil și pentru lista de trenduri care sunt afișate fie pe criteriu geografic, fie în funcție de interesele și persoanele urmărite de utilizator.

Site-ului pentru desktop primește și un așa-numit mod întunecat, cu text alb pe fundal de culoare închisă. Asta după ce anul trecut acest mod a fost lansat și pentru aplicația de smartphone.

FOTO Twitter testează o nouă interfață grafică

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
twitter
design