FOTO Windows 10 va afișa notificările de pe smartphone-urile cu Android

FOTO Windows 10 va afișa notificările de pe smartphone-urile cu Android
scris 6 mai 2019

Windows 10 va oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a vedea notificările de pe smartphone direct pe monitorul PC-ului.

Microsoft a început să testeze o nouă facilitate pentru Windows 10 care va scuti utilizatorii smartphone-urilor cu Android să ia telefonul și să-l deblocheze pentru a vedea ce notificări au primit.

Windows 10 va putea afișa direct pe ecranul PC-ului notificările primite de utilizatori pe smartphone, facilitate care va fi disponibilă doar pentru telefoanele cu sisteme de operare Android.

Notificările vor fi aduse de pe telefon pe PC prin intermediul aplicației Your Phone din Windows 10, cea care poate fi folosită în prezent pentru a accesa wireless de pe desktop mesajele și fotografiile stocate pe smartphone.

Israelul a oprit cu rachete un atac cibernetic CITEȘTE ȘI Israelul a oprit cu rachete un atac cibernetic

Pe utilizatorii care nu au mai folosit până acum Your Phone, programul din Windows îi va ghida în conectarea telefonului la PC și instalarea pe smartphone a unei aplicații care intermediază acest proces.

După configurarea facilității, utilizatorii vor putea să primească pe PC notificările recepționate individual de telefon, vor putea să vadă într-un singur loc toate notificările primite, vor putea alege notificările pe care vor să le primească pe PC și vor putea să șteargă notificările individual sau pe toate o dată.

Nu va fi însă posibilă interacționarea cu notificările afișate pe PC. Utilizatorii nu vor putea răspunde la mesajele primite pe WhatsApp, de exemplu, decât dacă au aplicația de Windows instalată pe calculator.

Noua facilitate, care deocamdată se află în stadiu de test, va fi disponibilă pe Windows 10 cu build-ul 1803 sau mai nou și va funcționa pe smartphone-urile cu Android 7 ori mai noi și cel puțin 1 GB memorie RAM.

FOTO Windows 10 va afișa notificările de pe smartphone-urile cu Android

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 10
smartphone
android
notificari