FOTO YouTube Shorts vine în România

FOTO YouTube Shorts vine în România
scris 12 iul 2021

YouTube intră cu versiunea beta a YouTube Shorts în România. Prezentat pentru prima dată în septembrie 2020, YouTube a extins serviciul Shorts în 26 de țări și va fi disponibil acum în peste 100 de țări, unde este disponibil YouTube.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Instrumentele de creație Shorts includ o cameră pentru combinarea mai multor decupaje video, posibilitatea de a înregistra cu muzică, de a alege setările de viteză.

În luna mai, YouTube a lansat un fond de 100 de milioane de dolari pentru a plăti creatorii care produc video-uri de succes pentru noul său serviciu Shorts.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Investiția vine în timp ce platformele concurează între ele pentru a atrage tinerii creatori care atrag un număr uriaș de urmăritori – și au un mare potențial de câștig - prin filmarea unor scenete scurte de comedie și rutine de dans.

FOTO YouTube Shorts vine în România

Aplicația virală TikTok a lansat tendința clipurilor video în format scurt și a fost rapid copiată de alte aplicații, cum ar fi Reels, a Instagram, platformă deținută de Facebook, Spotlight Snapchat și Shorts YouTube.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

YouTube a anunțat că noul fond va plăti lunar mii de creatori ale căror videoclipuri de pe Shorts atrag cel mai mult angajament de la spectatori.

Site-ul video a adăugat că va începe să testeze reclame pe Shorts.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
shorts