Furnizorul IT britanic Endava angajează în România

Furnizorul IT britanic Endava angajează în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 nov 2020
Endava România, compania de software britanică prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare, este în căutare de candidați pentru peste 90 de posturi deschise în luna noiembrie. Locurile de muncă sunt distribuite în toate orașele în care compania are deschise centre: Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Compania este în căutare de dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.
NTT Data Romania va consolida aplicațiile Casei de Pensii Publice, contract de peste 7 milioane de lei CITEȘTE ȘI NTT Data Romania va consolida aplicațiile Casei de Pensii Publice, contract de peste 7 milioane de lei

Compania a continuat să angajeze pe întreaga perioadă a pandemiei, înregistrând o creștere a numărului de locuri de muncă în această perioadă de toamnă, ca urmare a unei evoluții pozitive în zona serviciilor de digitizare la nivel global. În prezent, aproape toți angajații companiei au posibilitatea să lucreze de acasă, în toate orașele în care este prezentă. Toate activitățile de recrutare, integrare a noilor colegi în activitatea companiei și training au loc acum exclusiv online.

La nivel local, Endava operează centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Târgu-Mureș, Timișoara, având un număr mediu de 2.599 de angajați în 2019.
 
Echipele aflate în centrele de livrare din România deservesc clienți din zona de plăți și servicii financiare, TMT (Tehnologie, media și telecomunicații), FMCG, logistică, dar și o mare parte din serviciile de suport ale companiei la nivel global.
 
Pe lângă angajări, Endava desfășoară programe dedicate absolvenților sau personelor la început de carieră în 5 dintre locațiile sale din România.
 
Pe piața locală, compania continuă să se concentreze pe dezvoltarea de programe alături de comunitățile tehnice și să susțină dezvoltarea parteneriatelor strategice cu universitățile, stabilite în ultimii ani, în toate orașele în care Endava are centre de livrare.
viewscnt
Afla mai multe despre
endava
soft
angajari it
edava romania
locuri de munca endava