Galaxy S10 ar putea avea senzorul de amprente integrat în ecran

Galaxy S10 ar putea avea senzorul de amprente integrat în ecran
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iun 2018

Samsung ar putea opta pentru un senzor de amprente care face parte din ecran pentru cea de-a zecea serie a celui mai popular smartphone al său.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Senzorul de amprentă integrat în ecran nu reprezintă o idee nouă, însă tehnologia necesară a întârziat să apară până acum. Surse neoficiale au susținut în ultimul an că producătorii care au încercat să o folosească au renunțat din cauza timpului mare de recunoaștere a amprentelor.

Pe finalul acestui an, senzorii de amprentă integrați în ecran ar urma deveni disponibili producătorilor, conform publicației coreene The Bell, care susține că Samsung îi va folosit pe primul său flagship de anul viitor, care va fi Galaxy S10.

FOTO Facebook testează o facilitate de contorizare a timpului petrecut în cadrul rețelei CITEȘTE ȘI FOTO Facebook testează o facilitate de contorizare a timpului petrecut în cadrul rețelei

Acesta, alături de senzorul de amprente integrat în ecran, va oferi că măsură suplimentară de securitate un sistem de scanare facială similar celui folosit de Apple pe iPhone X.

Se pare, de asemenea, că vor exista trei versiuni de Galaxy S10, cu câte una, două, respectiv trei camere foto. Două modele ar urma să fie dotate cu un ecran de 5,8 inch, iar al treilea ar avea un ecran mai mare, de 6,2 inch.

În afară de aceste modificări, este așteptat ca Samsung să aducă și alte noutăți prin Galaxy S10, model considerat aniversar de producătorul coreean.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy s10