Galaxy S9 a început să fie actualizat la Android Pie

Galaxy S9 a început să fie actualizat la Android Pie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 dec 2018

Cele două flagship-uri din seria Galaxy S9 lansate de Samsung în primăvară au început să primească din partea producătorului coreean prima actualizare majoră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai recentă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google pentru dispozitivele mobile se găsește deja pe smartphone-urile unora dintre utilizatori.

Actualizarea a fost observată prima oară în Germania, unde un număr semnificativ de utilizatori au primit update-ul OTA (over the air).

Italia, Grecia și Elveția sunt alte țări europene unde a fost raportată instalarea update-ului, creionându-se o lansare europeană masivă până la finele acestui an.

Facebook lucrează la dezvoltarea unei criptomonede proprii care să permită transferurile de bani prin aplicația Whatsapp CITEȘTE ȘI Facebook lucrează la dezvoltarea unei criptomonede proprii care să permită transferurile de bani prin aplicația Whatsapp

Samsung nu a făcut un anunț oficial în acest sens, toate informațiile despre actualizarea la Android Pie venind din partea posesorilor smartphone-urilor din seria Galaxy S9.

Ultima comunicare oficială de la Samsung pe tema actualizării a fost făcută în urmă cu mai multe luni și vorbea de o lansare în prima parte a anului viitor.

Actualizarea vine cu aproximativ două luni înainte ca Samsung să-și prezinte noul flagship, Galaxy S 10, după ce S9 s-a dovedit un eșec din punctul revedere al vânzărilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
android