Galaxy S9 va fi prezentat în februarie

Galaxy S9 va fi prezentat în februarie
scris 11 ian 2018

Samsung a anunțat oficial că dezvăluirea următorului său top de gamă va avea loc luna următoare.

Șeful diviziei mobile a celor de la Samsung, DJ Koh, a spus în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Consumer Electronics Show 2018, târg ce se desfășoară zilele acestea la Las Vegas, că Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018.

MWC (Mobile World Congres) este cel mai important târg anual de tehnologii mobile și rețelistică și se desfășoară în fiecare primăvară la Barcelona. Ediția din acest an va avea loc între 26 februarie și 1 martie.

De regulă, marii producători care participă la MWC aleg să-și anunțe noutățile cu o zi sau chiar cu două zile înainte de deschiderea târgului. Din acest considerent, Galaxy S9 ar putea fi anunțat pe 25 sau chiar 24 februarie.

Site-ul Antena 3 a folosit automat un miner de criptomonede pe dispozitivele utilizatorilor CITEȘTE ȘI Site-ul Antena 3 a folosit automat un miner de criptomonede pe dispozitivele utilizatorilor

Anul trecut, cei de la Samsung au lansat Galaxy S8 în luna martie, preferând ca în loc să se asocieze cu târgul de la Barcelona, să organizeze propriul eveniment. Asta după ce MWC a fost ani la rândul locul în care producătorul coreean și-a prezentat primul flagship al anului.

Judecând după istoricul ultimilor ani, o prezentare oficială în ultima săptămână a lui februarie înseamnă că lansarea pe piață se va produce la finele lunii martie sau, cel târziu, în prima jumătate a lui aprilie.

Până la acest moment nu se cunosc informații tehnice despre Galaxy S9. Se bănuiește că acesta va dispune de o construcție similară cu flagship-ul de anul trecut, apreciat pentru ramele înguste din jurul ecranului.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9
smartphone