Google a prezentat actualizări ale multor servicii ale sale, între care Maps și Docs

Google a prezentat actualizări ale multor servicii ale sale, între care Maps și Docs
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2021

Google, divizie a grupului Alphabet, a prezentat actualizări ale multor servicii ale sale, între care Maps și Docs, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciile de căutare, videoconferințe și alte instrumente ale Google au fost folosite tot mai mult în ultimul an, din cauza măsurilor de carantină care au obligat oamenii să cumpere și să comunice online, scrie News.ro.

Apple și Amazon vor oferi calitate audio mai mare pentru streaming, fără costuri suplimentare CITEȘTE ȘI Apple și Amazon vor oferi calitate audio mai mare pentru streaming, fără costuri suplimentare

Odată cu reluarea activităților în persoană, Google vrea să își mențină relevanța și să concureze cu serviciile Microsoft, Apple și alte altor companii, inclusiv prin intermediul funcțiilor care permite activități hibride.

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a susținut o transmisiune în direct de două ore, în cadrul conferinței anuale pentru dezvoltatori, care se desfășoară timp de trei zile. Forumul a fost anulat anul trecut din cauza Covid-19, iar în acest an are loc în mare parte în sistem virtual.

Pichai a apreciat marți un efort de a ajuta șoferii care folosesc Google Maps să reducă frânarea bruscă ”prin dirijarea lor pe rute mai sigure”, iar Google a prezentat și noi opțiuni de editare și vizualizare pentru Google Docs și alte instrumente de colaborare.

Mai târziu, Pichai a evidențiat progresele Google în problemele care au devenit priorități mai mari pentru coporațiile americane în ultimul an, inclusiv schimbările climatice și justiția rasială.

Pichai a solicitat funcții, precum indicații ecologice în Maps, care îi ajută pe utilizatori să trăiască durabil și a încercat să se asigure că tehnologia Google funcționează bine pentru oamenii din toate mediile.

Niciun dosar aprobat în programul Rabla. Ministru - \ CITEȘTE ȘI Niciun dosar aprobat în programul Rabla. Ministru - "Sistemul este unul birocratic, așa l-am găsit.". Și nici nu l-a schimbat

Creșterea confidențialității datelor și extinderea diferitelor servicii pe bază de abonament au fost alte domenii pșe care s-a axat compania, alături de îmbunătățirea performanței produselor prin inteligență artificială (AI), cipuri de computer personalizate.

Evenimentul se desfășoară în mod normal în aer liber, în apropierea sediului Google din Silicon Valley, cu mii de dezvoltatori de software de la companii importante și startup-uri care participă pentru a afla despre noile opțiuni de programare pentru a-și amplifica aplicațiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
docs