Platforma de administrare a licențelor software Licenseware primește o investiție de 120.000 euro

Platforma de administrare a licențelor software Licenseware primește o investiție de 120.000 euro

Alex Cojocaru, Co-Founder și CEO Licenseware

scris 18 mai 2021

Licenseware, startup-ul românesc care ajută marile companii să-și administreze costurile IT, a primit o primă rundă de investiții în valoare de 120.000 euro. La runda condusă de Early Game Ventures a participat compania de dezvoltare software Fortech.

Pentru mai mult de un an ne-am asigurat singuri finanțarea. Această primă rundă va accelera ritmul de creștere necesar pentru a ne atinge obiectivul de a dezvolta primul License Management App Ecosystem”, spune Ciprian Grigore, CTO și Co-Founder Licenseware.

Microsoft i-a cerut lui Bill Gates să se retragă după ce acesta ar fi avut o relație cu o angajată CITEȘTE ȘI Microsoft i-a cerut lui Bill Gates să se retragă după ce acesta ar fi avut o relație cu o angajată


De la lansarea prototipului la începutul anului 2020, Licenseware și-a extins oferta într-o platformă all-in-one care automatizează administrarea licențelor software. Licenseware își extinde acum echipa pentru a accelera dezvoltarea produsului și creșterea market share-ului.

Licenseware până acum s-a concentrat pe dezvoltarea de aplicații care susțin utilizatorii de software Oracle, urmând să lanseze și aplicații pentru managementul licențelor de la producători de software ca Microsoft, SAP și IBM.

viewscnt
Afla mai multe despre
software
licenseware