Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare

Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare
scris 16 aug 2018

Google a lansat oficial noul serviciu One, reducând totodată prețurile și crescând capacitatea de stocare oferită de unele dintre planuri.

La trei luni după anunțul oficial, noua ofertă de stocare online a celor de la Google, numită acum One, este disponibilă. One este noul brand sub care Google își va vinde serviciile de stocare ce se numeau până acum Drive.

Cel mai probabil, Google a optat pentru schimbarea bradului Drive cu noul One pentru a reduce confuzia generată de folosirea brandului Drive atât pentru oferta de stocare, cât și pentru suita sa office online.

Prin schimbarea brandului, Google face mai clar faptul că spațiul de stocare este disponibil pentru toate produsele sale, de la Gmail la Photos, nu doar pentru Drive.

Apple vrea să producă cipuri specializate destinate aplicațiilor pentru sănătate CITEȘTE ȘI Apple vrea să producă cipuri specializate destinate aplicațiilor pentru sănătate

Odată cu trecerea la brandul One, Google introduce un nou abonament, care oferă utilizatorilor 200 GB pentru 3 dolari pe lună. Totodată, planul de 10 dolari pe lună beneficiază de dublarea spațiului, oferind acum 2 TB în loc de 1 TB.

Orice plan din suita Google One poate fi folosit de până la 5 persoane, indiferent că acestea sunt rude sau prieteni, Google nefăcând o verificare a legăturii de rudenie între aceștia.

Google are în prezent una dintre cele mai competitive oferte în ceea ce privește stocare online. Microsoft oferă jumătate de spațiul pus la dispoziție de Google pentru 2 dolari pe lună, iar Dropbox nu are niciun abonament mai ieftin de 10 dolari (în afara celui gratuit).

viewscnt
Afla mai multe despre
google
one
stocare
cloud