Google va oferi cursuri online în valoare de peste 100.000 de dolari pentru angajații oricărei companii din SUA

Google va oferi cursuri online în valoare de peste 100.000 de dolari pentru angajații oricărei companii din SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2022

Google, divizie a grupului Alphabet, va oferi cursuri online în valoare de peste 100.000 de dolari pentru angajații oricărei companii din SUA, în domeniul analizei datelor, design și alte abilități tehnologice, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta marchează o extindere amplă a Certificatelor de carieră oferite de Google, un program lansat de companie în 2018 pentru a ajuta oameni din întreaga lume să-și îmbunătățească CV-urile, învățând noi instrumente în ritmul lor, scrie News.ro.

FOTO Primăria Sectorului 6 a început lucrările de amenajare a Parcului Liniei CITEȘTE ȘI FOTO Primăria Sectorului 6 a început lucrările de amenajare a Parcului Liniei

Peste 70.000 de oameni din Statele Unite și 205.000 la nivel global au obținut cel puțin un certificat, iar 75% primesc un beneficiu, cum ar fi un nou loc de muncă sau un salariu mai mare în decurs de șase luni, potrivit Google.

Cursurile, concepute de Google și vândute prin serviciul de educație online Coursera, costă de obicei studenții aproximativ 39 dolari pe lună și durează între trei și șase luni pentru a fi finalizate.

Google va acoperi acum costurile pentru până la 500 de lucrători ai oricărei companii din SUA și a evaluat granturile la 100.000 de dolari, deoarece durează de obicei până la șase luni pentru ca oamenii să finalizeze cursurile.

Lisa Gevelber, fondatoarea Grow with Google, divizia companiei care supraveghează certificatele, a spus că ratele de finalizare a cursurilor sunt mai mari atunci când oamenii plătesc din buzunar, dar că noua ofertă merită totuși, dacă poate ajuta unele companii să dobândească cunoștințe digitale.

Certificatele sunt disponibile și în suport IT, management de proiect, comerț electronic și marketing digital. Acestea acoperă software popular în fiecare dintre aceste domenii, inclusiv serviciile de publicitate Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
cursuri