HCLTech își extinde operațiunile în România cu un centru global

HCLTech își extinde operațiunile în România cu un centru global
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 8 dec 2023

HCLTech, jucător indian în servicii de consultanță și IT, își extinde operațiunile în România, deschizând un nou centru global de livrări servicii (GDC), la Iași. Noul centru va furniza soluții în domeniile digital, programare, cloud și Inteligență Artificială. 

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

În primăvară, compania a anunțat că își va extinde operațiunile în România și va angaja încă 1.000 de persoane la nivel local pe parcursul următorilor doi ani.

HCLTech spunea că se pregătește să-și extindă birourile din București și Iași. 

Consiliul Concurenței a declanșat investigații privind posibile înțelegeri de stabilire a prețurilor la ulei de floarea soarelui, unt și zahăr CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat investigații privind posibile înțelegeri de stabilire a prețurilor la ulei de floarea soarelui, unt și zahăr

În prezent, compania are aproximativ 1.000 de angajați în România.

HCLTech are peste 221.000 de angajați în 60 de țări. Compania deservește clienți din sectorul financiar, industrial, medical și științific, alimentar, IT și telecom, retail, media și servicii publice.

HCLTech a înregistrat în 2022 venituri cumulate de 12,3 miliarde de dolari.

În perioada septembrie 2020 – septembrie 2023 a avut venituri cumulate de 12,9 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
hcltech
servicii it