Honor lansează primul smartphone pentru piața internațională după despărțirea de Huawei

Honor lansează primul smartphone pentru piața internațională după despărțirea de Huawei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 oct 2021

Fosta subdivizie Huawei, acum companie independentă, Honor, va lansa în curând pe piață smartphone-ul Honor 50, care este scutit de interdicția la tehnologie americană ce se aplica în cazul Huawei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Honor 50 a apărut în unele din magazinele online locale (nu încă și pe cel din România) ale companiei vândute în decembrie anul trecut de Huawei, ca unică soluție pentru salvarea brandului.

Smartphone-ul are un ecran OLED de 6,57 inch, cu 120Hz rată de împrospătare, beneficiind de un sistem foto compus din trei camere (108MP principală, 8MP ultra-wide și 2MP macro) plus un senzor de profunzime de 2MP.

Google - afaceri de 65 miliarde dolari și profit de aproape 19 miliarde, în trimestrul 3 CITEȘTE ȘI Google - afaceri de 65 miliarde dolari și profit de aproape 19 miliarde, în trimestrul 3

În funcție de memorie și spațiu de stocare, vor fi comercializate două versiuni - una cu 6GB RAM și 128 GB spațiu de stocare ce va costa 530 de euro și una cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare ce va costa 600 de euro.

Bateria măsoare 4,300 mAh, cu 66W încărcare rapidă. Conform producătorului, un telefon complet descărcat ajunge la 70% după 20 de minute.

Deloc de neglijat, spre deosebire de telefoanele Huawei, noul smartphone Honor are acces la tehnologiile dezvoltate de companiile americane, având toate aplicațiile Google, inclusiv Play Store.

Honor 50 va intra pe piață pe 12 noiembrie, iar producătorul le promite celor fac precomenzi până la acea dată un ceas Honor MagicWatch gratuit.

viewscnt
Afla mai multe despre
honor
smartphone