Honor lucrează la un inel inteligent, după ce Samsung a prezentat deja un astfel de dispozitiv

Honor lucrează la un inel inteligent, după ce Samsung a prezentat deja un astfel de dispozitiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2024

Producătorul chinez de electronice Honor lucrează la un inel inteligent, a declarat CEO-ul său pentru CNBC, la doar o zi după ce Samsung a prezentat deja un astfel de dispozitiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Samsung a lansat luni Galaxy Ring, după ce l-a prezentat la începutul acestui an, scrie News.ro

Nu vă mai puneți copiii să învețe programare, afirmă șeful Nvidia, compania cu cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani CITEȘTE ȘI Nu vă mai puneți copiii să învețe programare, afirmă șeful Nvidia, compania cu cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani

Dispozitivul, care este prima incursiune a companiei sud-coreene în această categorie de produse, are mai mulți senzori care pot urmări markeri de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac al purtătorului. Acesta face parte dintr-un impuls mai amplu în sectorul dispozitivelor pentru sănătate al Samsung.

Honor își dezvoltă propriul inel inteligent, a declarat directorul general al companiei, George Zhao, pentru CNBC, la Mobile World Congress de la Barcelona.

”Pe plan intern, avem acest tip de soluție, acum lucrăm la acea parte, așa că în viitor puteți avea inelul Honor”, a spus el.

Zhao a dezvăluit foarte puține detalii despre produs, dar a spus că face parte din accentul mai larg al companiei în sectorul sănătății.

Separată de Huawei în 2020, ca urmare a sancțiunilor americane, Honor s-a implicat puternic pentru a lansa propriile smartphone-uri și a-și extinde prezența în afara Chinei, în special pe piața premium, unde încearcă să rivalizeze cu Apple și Samsung.

Compania s-a extins, de asemenea, și în domeniul altor dispozitive, inclusiv cele purtabile, precum ceasurile inteligente, care pot măsura și unii indicatori de sănătate.

Cu un inel, Honor ar putea adăuga un alt produs în portofoliul său și să îl conecteze cu aplicația de sănătate, așa cum vrea să facă Samsung.

EXCLUSIV Vicepreședinte ASF: Tarifele RCA, așteptate să scadă încă din toamnă. Schimbările pregătite CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Vicepreședinte ASF: Tarifele RCA, așteptate să scadă încă din toamnă. Schimbările pregătite

Zhao a spus că vede inteligența artificială ca o modalitate cheie de a oferi mai multe informații despre sănătate utilizatorilor.

”Această capacitate hardware va funcționa împreună cu aplicațiile activate de AI (și) vă poate ajuta să faceți cursul de formare profesională adaptat pentru dvs., deoarece v-au studiat obiceiurile și datele de sănătate pentru a vă oferi sugestii profesionale”, a spus Zhao.

”Cred că AI va transforma acest tip de aplicații.”

Honor a vorbit despre capacitățile sale AI la MWC săptămâna aceasta și a prezentat tehnologie pe smartphone-ul său care poate urmări ochii utilizatorilor pentru a îndeplini funcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
honor
inel inteligent