HTSS a înregistrat anul trecut o creștere de 40% a afacerilor, până la aproape 15 milioane euro

HTSS a înregistrat anul trecut o creștere de 40% a afacerilor, până la aproape 15 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2018

High-Tech Systems & Software (HTSS), producător și furnizor de soluții software și infrastructură hardware de business, a anunțat luni, pentru anul 2017, o creștere cu 40% a afacerilor față de anul 2016, realizând o cifră de afaceri de 14,5 milioane de euro și un portofoliu de peste 1000 de clienți din România, Bulgaria, Franța, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Slovacia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avansul a venit pe fondul dezvoltării de soluții software și furnizării de soluții integrate hardware adaptate nevoilor pieței naționale și internaționale și atragerii de noi clienți din domeniile retail, banking și asigurări, utilități, industrie, logistică și financiar, potrivit companiei. Totodată, la creșterea organică a companiei a contribuit și suita de aplicații software ce reprezintă brandul DataKlas (suita ERP), ale cărui drepturi de autor aparțin HTSS, potrivit companiei.

”În 2017 am investit foarte mult în dezvoltarea serviciilor și soluțiilor pe care le oferim clienților, dar mai ales în siguranța datelor acestora. Departamentul intern de cercetare și dezvoltare produce acum soluții inovative tehnologic, cu aplicabilitate practică imediată în domeniul inteligenței artificiale și machine learning, aceasta reprezentând noua direcție pe care am început să concepem suita de produse software HTSS”, a declarat director general HTSS, Bogdan Dumitrescu.

GitHub, cel mai mare serviciu de găzduire web, a ținut piept celui mai mare atac DDoS de până acum CITEȘTE ȘI GitHub, cel mai mare serviciu de găzduire web, a ținut piept celui mai mare atac DDoS de până acum

Compania și-a consolidat echipa de management prin atragerea lui Ovidiu Seceleanu, care a ocupat în trecut poziția de Sales Director România & Republica Moldova în cadrul Bitdefender, scre News.ro.

”Ne dorim ca aplicația DataKlas să fie implementată de către un număr cât mai mare de utilizatori la nivel național și internațional și, în acest sens, am consolidat relațiile cu partenerii strategici, lideri mondiali în domeniul tehnologiei. Parteneriatele cu Hewlett Packard Enterprise (HPE), Dell EMC, WMware, Microsoft și Lenovo au asigurat poziționarea companiei în topul celor mai importanți furnizori de soluții informatice din piața românească și reprezintă garanția furnizării unui pachet integrat de aplicații software și tehnologii inovative ce răspund celor mai exigente solicitări”, a spus Bogdan Dumitrescu.

Anul 2018 aduce importante schimbări în privința modului în care companiile își desfășoară activitatea, potrivit HTSS. Cu amenzi până la 4% din cifra de afaceri, noua legislație în materie de protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul GDPR) pune în gardă întregul mediu de business.

HTSS, cu ajutorul partenerului FIDASmart, a anunțat că a întreprins demersurile necesare pentru conformarea la cerințele GDPR, dar și pentru dezvoltarea și furnizarea soluțiilor informatice și serviciilor oferite clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
htss
software
hardware